MARIJA GAVRILOVIĆ PUTUJE NA BALKANSKO PRVENSTVO U CRNU GORU :: Semberija INFO ::

 

MARIJA GAVRILOVIĆ PUTUJE NA BALKANSKO PRVENSTVO U CRNU GORU


Noćas će put Crne Gore krenuti Reprezentacija BiH koju između 04 i 06. novembra u Baru očekuje nastup na Balkanskom  prvenstvu za kadete, juniore i U21 seniore. 
 
U sastavu reprezentacije BiH nalazi se naša kadetkinja Marija Gavrilović koja će u Baru po prvi put odmjeriti snagu snagu najboljih kadetkinja  balkana u kategoriji (-54).
 
Gavrilovićeva je višetruka pionirska prvakinja Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, i prošlogodišnja viceprvakinja Balkana, a mjesto u kadetskoj reprezentaciji izborila je na nedavno održanom izbornom turniru  KS BiH u Sarajevu, kada je kao najmlađa u konkurenciji kroz pet mečeva i isto toliko pobjeda zauzela prvo mjesto u kategoriji kadetkinja (-54). 
 
Dodatnu važnost nastupa na Balkanskom prvenstvu i eventualno dobar plasman uvećava činjenica da će će isti biti bodovan za sastav reprezentacije za nastup na evropskom prvenstvu početkom naredne godine.
 
U ime UO klub i cjelokupnog našeg kolektiva, Mariji želimo srećan put dobar nastup u Baru! Srećan put i dobre nastupe želimo i svim ostalim reprezentativcima BiH
 
Pres služba kk "UNSU"