OSAM MEDALjA U VLASENICI ZA AKADEMCE :: Semberija INFO ::

 

OSAM MEDALjA U VLASENICI ZA AKADEMCE


U nedjelju, 18. septembra u Vlasenici je održana osma po redu, tradicionalna sportska manifestacija „Atletska trka kroz Vlasenicu“. Organizator, Atletski klub „Vlasenica“ osigurao je učešće 334 takmičara iz BiH i Srbije.

Mladi atletičari Atletskog kluba ''Akademac'' iz Bijeljine ponovo su ostvarili veliki uspjeh osvojivši osam medalja - tri zlatne, tri srebrne i dvije bronzane.



Svoj prvi nastup u kategoriji djece rođene 2017. godine, imao je Dimitrije Čuturić. Prvi nastup i prva zlatna medalja na 50m. U kategoriji cicibana zablistali su Miloš Jefić, osvojivši srebrnu medalju i Milica Kulišić sa bronzanom medaljom. U trci uzrasta 2009. i 2010. godišta odlične su bile Ivona Ćevriz i Nikolina Laketić, osvojivši srebrnu i bronzanu medalju. 

U trci na 100m najbrži su bili Ivana Janković i Sergej Kulišić osvojivši dvije zlatne medalje. Nemanja Krsmanović odlično je istrčao svoju trku na 400m osvojivši srebrenu medalju u kategoriji za 2007. i 2008. godište.

-Malo sportske sreće i korak do pobjedničkog postolja nedostajalo je našim takmičarima: Isidori Vulić i Radi Bobić u kategoriji juniorki na 1500 m, te Pavlu Saviću, Zoranu Blagojeviću, Davidu Krsmanoviću i Anđeli Radenković u svojim uzrasnim kategorijama“, stoji u saopštenju AK „Akademac“