KK "UNSU": NAJMLAĐIMA NOVA KARATE ZVANjA :: Semberija INFO ::

 

KK "UNSU": NAJMLAĐIMA NOVA KARATE ZVANjA


Proteklog četvrtka u sportskoj dvorani kluba "UNSUGYM" u organizaciji KK "UNSU", a uz podršku i odobrenje Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine i karate saveza Republike Srpske održano je polaganje za viša učenička karate zvanja. 

Pred tročlanom komisijom u sastavu Dragiša Jovanović (Predsjednik komisije), Goran Ivković i Milijan Tripunović (članovi) njih tridesetak najmlađih članova kluba pokazalo je zavidan kvalitet znanja ali prije svega odličan pristup i nivo odgovornosti i želje kao i sveopštu disciplinu na čemu se i zasniva rad naše karate škole.



Posebnu čast i zadovoljstvo učinio nam je svojim dolaskom i učešćem u radu komisije gospodin Dragiša Jovanović Predsjednik karate saveza Republike Srpske. Obraćajući se kandidatima i prisutnim roditeljima on je pohvalio rad našeg kluba i naše karate škole, zatim uslove u kojima treniramo i rezultate koje postižemo.

- U ime Upravnog odbora kluba svim kandidatima koji su polagali upućujemo najiskrenije čestitke na novim i višim karate zvanjima! 

Regionalnom karate savezu kao i karate savezu Republike Srpske se zahvaljujemo na tehničkoj podršci, a Predsjedniku saveza na posjeti i učešću u radu komisije", stoji u saopštenju Karate kluba "UNSU".