KARATE: ODLIČNI UTISCI SA KAMPA U SLOVAČKOJ :: Semberija INFO ::

 

KARATE: ODLIČNI UTISCI SA KAMPA U SLOVAČKOJ


Kako smo i najavili proteklih pet dana naši takmičari i takmičarke u sastavu Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine (BMSiP-e) boravili su u Slovačkoj (Banska Bystrica) na  internacionalnom kampu za mlade i perspektivne. Kamp su vodili selektori i nacionalni treneri Slovačke i Mađarske reprezentacije.

Boravak u Banskoj Bistrici smo iskoristili na najbolji mogući način. Proširena je i dogovorena nova saradnja između naših prijatelja iz Slovačke i Mađarske. Prije svega odradili smo prvi ciklus priprema za nastavak sezone u septembru mjesecu. 

Utisci koje donosimo iz Slovačke su zaista prelijepi, od uslova u kojima smo boravili i trenirali do gostroprimstva koje su nam ukazali prijatelji iz cmk "Banska Bystrica" domaćina i organizatora kampa.
U slobodno vrijeme imali smo priliku osjetiti dio atmosfere sa Evropskog Olimpijskog festivala za mlade (EYOF) koji se proteklih dana održavao u  Banskoj Bstrici.

Od ponedeljka klub kreće da radi u punom kapacitetu, a naši takmičari i takmičarke  nastavljaju sa pripremama za nastavak sezone u kojoj nas očekuju neka vrlo važna takmičenja i veliki broj nastupa na međunarodnim turnirima. 
Za realizaciju odlaska u Slovačku zahvalni smo  Regionalnim savezu BMSiP-e i našem Generalnom sponzoru kluba
@LykosBalkanMetals.#unsukaratebn 


Pres služba kk "UNSU"