PET MEDALjA NA TURNIRU U STRUGI :: Semberija INFO ::

 

PET MEDALjA NA TURNIRU U STRUGI


Foto
Takmičari Džudo kluba „Panter“ iz Bijeljine proteklog su vikenda učestvovali na međunarodnom turniru “Struga Open 2022". Ovaj turnir je tradicionalni međunarodni džudo turnir i najznačajnije džudo takmičenje u Sjevernoj Makedoniji. Ove godine takmičilo se oko 500 takmičara iz deset zemalja.
 
Ekspedicija bijeljinskog džudo kluba je brojala sedam mladih takmičara koji su imali priliku steći dragocjeno iskustvo nastupa i borbi sa vršnjacima iz drugih država. Od njih sedmero, petero se popelo na pobjedničko postolje. Vera Pavličević i Milica Đurić su osvojile zlatne medalje, Teodora Trifković srebrnu a Vasilije Hržić i Srđan Panić bronzane medalje.
 
-Čaša uspjeha za svakog sportistu je počela da se puni, kap po kap. Nastavljamo snažno. Medalje nisu uvjek cilj, to se mora razumjeti. Pustili smo medalje da nas ciljaju i da dolaze same po sebi. Radom i strpljenjem možete postići sve. Svaka čast timu Pantera koja je učestvovao na ovom međunarodnom turniru. Veliko hvala roditeljima naših sportista koji podržavaju njihov trud“, stoji u saopštenju Džudo kluba „Panter“.
 
(Semberija info)