RUKOMETNI KLUB „BIJELjINA“ ORGANIZATOR ZAVRŠNOG TURNIRA RS :: Semberija INFO ::

 

RUKOMETNI KLUB „BIJELjINA“ ORGANIZATOR ZAVRŠNOG TURNIRA RS


Foto
Rukometni klub „Bijeljina“ dobio je priliku da organizuje završni turnir Omladinske lige Republike Srpske u rukometu za dječake rođene 2009. godine i mlađe. Na turniru učestvuje osam ekipa iz Banjaluke, Doboja, Zvornika, Kozarske Dubice, Bileće, Brčkog i Bijeljine. Ekipe koje osvoje prva tri mjesta plasiraće se na završni turnir za šampiona BiH u ovom uzrastu.



-Nama, u RK „Bijeljina“ čini veliku čast da je Rukometni savez Republike Srpske odabrao nas za organizatora ovog turnira. Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana imaćemo priliku gledati jako kvalitetan omladinski rukomet, što nam potvrđuju odlične utakmice koje su do sada odigrane. Vidjeli smo jako mnogo kvalitetnih pojedinaca, mnogo uigranih i dobro osmišljenih kombinacija što sve govori o kvalitetnom radu sa ovom  djecom u njihovim matičnim klubovima. Što se tiče dječaka iz našeg kluba mi sa pravom od njih očekujemo jednu od medalja i plasman dalje“, rekao je predsjednik RK „Bijeljina“, Bogdan Rankić.

Organizaciju turnira je, pored Rukometnog saveza podržala i Gradska uprava Grada Bijeljina. Gradonačelnik Ljubiša Petrovića je nakon zvaničnog otvaranja turnira, iskoristio priliku da se fotografiše sa mladim sportistima.



-Jedna divna, fantastična slika danas ide iz naše Bijeljine. Lijepo je vidjeti sve vas, svu ovu omladinu sa vašim trenerima jer vi ste najbolje što Republika Srpska ima. Na utakmicama koje slijede, želim vam dosta snage, izdržljivosti, upornosti, hrabrosti i posvećenosti. Takođe, ne samo danas, želim vam sportske uspjehe gdje god da se pojavite“, rekao je gradonačelnik Petrović.

(Semberija info)