KK "UNSU" I "LYKOS BALKAN METALS" POTPISALI UGOVOR O SPONZORSTVU :: Semberija INFO ::

 

KK "UNSU" I "LYKOS BALKAN METALS" POTPISALI UGOVOR O SPONZORSTVU


Foto
Generalni sponzor Karate kluba "UNSU" iz Bijeljine će u nastavku tekuće sezone biti kompanija "Lykos Balkan Metals" čije je sjedište u Bijeljini, a ugovor o pojedinačnom sponzorisanju je ujedno potpisan i sa Marijom Gavrilović, članicom ovog sportskog kolektiva i jednom od naujspješnijih mladih karatistkinja na ovim prostorima.
 
Ugovori o sponzorstvu svečano su potpisani u sjedištu ove bh. kompanije, koja se bavi geološkim istraživanjima bazičnih i plemenitih metala i u vlasništvu je australijskog "Lykos Limited Metals-a".


 
„Jedna od naših politika je da, kao društveno odgovorna kompanija, aktivno učestvujemo u podršci razvoja i poboljšanja školstva, kulture i sporta. Saradnju sličnu ovoj sa KK UNSU ostvarujemo i u drugim lokalnim zajednicama širom BiH, u kojima su aktivni naši projekti, i gdje takođe nastojimo biti podrška. Na ovaj način, želimo osnažiti sredine u kojima poslujemo, kako bismo zajedno stvarali bolje prilike i za talentovane pojedince i kolektive koji ih okupljaju“, istakao je Dejan Nikolić, izvršni direktor kompanije "Lykos Balkan Metals".
 
Ovo je prvi put od nastanka KK "UNSU", koji je 2015. osnovan na inicijativu građana i grupe sportista u Bijeljini, da njegovi predstavnici potpišu sponzorski ugovor ovakve vrste. Ovaj klub je poznat kao rasadnik talenata, čiji članovi bilježe odlične rezultate ne samo na lokalnom i državnom, već i na regionalnom, ali i međunarodnom nivou.


 
„Zahvalni smo menadžmentu kompanije "Lykos Balkan Metals" na razumijevanju i odlučnosti da nam pomognu u sprovođenju aktivnosti i ostvarivanju što boljih takmičarskih rezultata. Mi ćemo se svakako potruditi da svojim aktivnostima i rezultatima maksimalno opravdamo ukazano povjerenje, uz želju da naša saradnja bude na najvišem mogućem nivou i da potraje. Istovremeno se nadamo da ćemo pronaći slične kompanije koje bi mogle stipendirati i ostale naše najbolje mlade sportiste i sportistkinje, jer oni to svojim radom i rezultatima zaista zaslužuju“, naglasio je Goran Ivković, predsjednik UO kluba.


 
KK "UNSU" je, između ostalog, organizator sada već tradicionalne smotre Otvoreno karate prvenstvo grada Bijeljina „Trofej Bijeljine“, koja će ove godine, 22. maja, biti održana peti put za redom. Ovo internacionalno takmičenje iz godine u godinu okuplja stotine karatista u ženskoj i muškoj kategoriji, svih starosnih kategorija, čime je zasigurno jedan od najkvalitetnijih turnira u regionu.