TROFEJ BIJELjINE POJEDINAČNO PRIPAO HAMZI ČAJIĆU IZ LUKAVCA - EKIPNO "ENERGIJI" IZ BANjA LUKE :: Semberija INFO ::

 

TROFEJ BIJELjINE POJEDINAČNO PRIPAO HAMZI ČAJIĆU IZ LUKAVCA - EKIPNO "ENERGIJI" IZ BANjA LUKE


Uspješna organizacija Drugog otvorenog Karate prvenstva Grada Bijeljine “Trofej Bijeljine 2019“

Juče u Bijeljini, 9. juna 2019. godine, u organizaciji karate kluba UNSU, pod pokroviteljstvom SO Grada Bijeljine i Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske i uz podršku Karate saveza BIH i Karate saveza Republike Srpske, uspješno je organizovano drugo po redu Otvoreno karate prvenstvo Grada Bijeljina “Trofej Bijeljine 2019“.



I pored činjenice da su se istoga dana održavala čak tri međunarodna karate  turnira u BiH, turnir u Bijeljini ponovo odlično posjećen i kvalitetan! Učešće je uzelo 49 klubova sa 520 učesnika iz čak šest zemalja koji su se takmičili u oko 600 kategorija.

Tokom cijeloga dana, svi ljubitelji karate sporta mogli su da uživaju i istinskom karate spektaklu organizovanom na jednom vrlo zavidnom nivou.

U revijalnom dijelu “Super 8 Seniors“ učestvovali su Bojan Bošković iz Crne Gore, Hamza Čajić, Saša Nedić, Luka Vuković iz Bosne i Hercegovine, zatim Đorđe Tešanović,  Nenad Jeremić i Mladen Popović iz Srbije.



Viđeno je niz vrhunskih mečeva nakon kojih je najuspješniji bio Hamza Čajić, dok je drugo mjesto pripalo Luki Vukoviću. Dva treća mjesta pripala su Bojanu Boškoviću i Đorđu Tešanoviću. Svi oni nagrađeni su novčanim i robnim nagradama i zasigurno su podigli kvalitet cjelukupnog događaja. Treba još napomenuti fenomenalne djevočice i dječake iz Kulturno -umjetničkog društva “Lazarica“ iz Batkovića.



U Generalnom plasmanu klubova titulu najuspješnijeg kluba ponio je KK “Energija“ iz Banja Luke. Drugi po uspješnosti bio je KK “Zmaj“ iz Gradačca, a na trećem mjestu našao se KBS “Tuzla Sinbra" iz Tuzle.

Kao organizatori zadovoljni smo odzivom i organizacijom, a prije svega kvalitetom učesnika.

Ono što je sigurno to je da već sada možemo najaviti treći po redu “Trofej Bijeljine 2020“ naredne godine, ali u nešto ranijem terminu, o čemu ćemo odlučiti krajem godine.

Na kraju želimo se zahvaliti, pokroviteljima turnira; SO Grada Bijeljine, Ministarstvu za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske, zatim sponzorima; Osiguravajućem društvu “Atos“, Auto školi “Gavrilović“, Auto školi “Stop“. Pored njih, veliko hvala članovima kluba, roditeljima, prijateljima koji su dali veliki doprinos cjelokupnoj organizaciji.

Pres služba KK “UNSU