OSAM MEDALjA ZA MLADE ATLETIČARE :: Semberija INFO ::

 

OSAM MEDALjA ZA MLADE ATLETIČARE


U organizaciji Atletskog kluba „Cross“ iz Brčkog juče je u ovom gradu po prvi put održan Polumaraton „Brčko 2022” sa međunarodnim učešćem u muškoj i ženskoj seniorskoj trci na 21 kilometar. Osim seniorske trke, organizatori su pripremili poligone i za dječije trke na 100, 200, 300 i 400m kao i trku u dužini od pet kilometara.

Atletičari Atletskog kluba „Akademac“ iz Bijeljine ostvarili su zapažene rezultate i osvojili osam medalja, čime su pokazali dobru formu na početku takmičarske sezone. Osam medalja je osvojeno u skoro svakoj uzrasnoj kategoriji u kojoj su nastupili što govori u prilog kvaliteta i potencijala mladih atletičara AK „Akademac“. Zlatne medalje su osvojili Sergej Kulišić i Ivona Ćevriz, srebrom su se okitili Jovan Josić, Zoran Blagojević i Nikolina Laketić dok su bronzane medalje zaslužili Pavle Savić, Jovana Todorović i Ana Čolić.
 

-Akademci koji su danas osvojili medalje kao i ostala takmičarska ekspedicija koja je brojala 28 takmičara, te ostali mnogobrojni članovi ove uspješne atletske porodice, pozivaju sve zainteresovane da nam se pridruže na treninzima na Gradskom stadionu u Bijeljini i sa nama treniraju te sportski predstave naš grad u najboljem svjetlu jer nas već sljedeći vikend očekuje takmičenje u Prnjavoru“, saopštili su iz Atletskog kluba „Akademac“.