GUST RASPORED ZA RK „BIJELjINA“ :: Semberija INFO ::

 

GUST RASPORED ZA RK „BIJELjINA“


Foto
Rukometaše Rukometnog kluba „Bijeljina“ očekuje veoma sadržajan vikend. Najprije sutra, 19. marta, u okviru 16. kola M:tel Prve lige Republike Srpske u rukometu u Bijeljini gostuje ekipa RK „Hercegovina“ iz Nevesinja.

Biće to prilika za bijeljinske rukometaše da pred svojim navijačima ostvare još jedan pozitivan rezultat. Rukometaši iz Nevesinja su protivnik vrijedan svakog respekta. U dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarili su sedam pobjeda i dva remija a u susret u Bijeljini ulaze sa visoke četvrte pozicije na tabeli Prve lige RS. Susret se igra u sali u Račanskoj ulici sa početkom u 16 časova.

Nakon odigrane prvenstvene utakmice dan kasnije, u nedjelju, 20. marta RK „Bijeljina“ će u okviru 2. kola Kupa Republike Srpske ugostiti ekipu RK „Slavija“. Radi se o zaostaloj utakmici 2. kola koje je odigrano krajem prošlog mjeseca. U prvom kolu Kupa RS rukometaši RK „Bijeljina“ savladali su RK „Drina“ rezultatom 32:26. Utakmica Kupa će se igrati na istom mjestu kao i utakmica dan ranije, u sali u Račanskoj ulici sa početkom u 14 časova.

(Semberija info)