KK "UNSU" DOMAĆIN PRVENSTVA REPUBLIKE SRPSKE ZA DJECU :: Semberija INFO ::

 

KK "UNSU" DOMAĆIN PRVENSTVA REPUBLIKE SRPSKE ZA DJECU


Upravni odbor Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine (BMSiP-e) i karate saveza Republike Srpske (KSRS) donio je odluku, da se tehnička organizacija i domaćinstvo predstojećeg pojedinačnog i ekipnog Prvenstva Republike Srpske za djecu do 13 godina dodjeli Karate klubu "UNSU" i Gradu Bijeljina.

Prvenstvo će se održati 13. marta 2022. godine a prema preliminarnim najavama očekuje se učešće preko 50 klubova sa oko 600 učesnika.

Karate klub "UNSU" je prošle godine bio domaćin i organizator seniorskog Prvenstva Republike Srpske, kada su kao organizatori položili ispit kvalitetne organizacije uz pomoć i pokroviteljstvo Grada Bijeljine. Još jedno zvanično prvenstvo u našem gradu je potvrda kvalitetnog rada i povjerenja Saveza ovom karate klubu.

-U ime UO KK "UNSU" zahvaljujemo se Upravnom Odboru RKS BMSiP-e kao i UO KSRS na povjerenju koje nam je ukazano.

Kao tehnički organizatori i domaćini Prvenstva potrudit ćemo se da opravdamo ukazano povjerenje i isto organizujemo na najvišem nivou, onako kako to naša djeca i naš sport zaslužuju. Čast nam je i zadovoljstvo ali isto tako i obaveza da djecu, trenere i roditelje koji će nam doći iz cijele Republike Srpske dočekamo i ugostimo u najboljem svijetlu", poručili su iz Karate kluba "UNSU".