Stevanović vodio Bijeljinu do boda u Višegradu :: Semberija INFO ::

 

Stevanović vodio Bijeljinu do boda u Višegradu


U 11. kolu prve M-tel rukometne lige Republike Srpske u Višegradu snage su odmjerili RK „Višegrad“ i RK „Bijeljina“. Viđena je izjednačena utakmica u kojoj je prvo poluvrijeme pripalo domaćoj ekipi a drugo gostima iz Semberije.

Predvođeni Mladenom Stevanovićem sa devet i iskusnim Bakirom Buljugijom sa šest  golova RK „Bijeljina“ je u dramatičnoj završnici stigla prednost koju je domaćin napravio u prvom poluvremenu postigavši izjednačujući pogodak u posljednjoj sekundi meča.

Konačni rezultat utakmice RK „Višegrad“ - RK „Bijeljina“ je glasio, 35:35

Najraspoloženiji u ekipi Višegrada bili su Pecikoza sa 11 golova, Racković sa 9 i Kuburivić sa 8 postignutih golova. Pecikoza je bio nepogrešiv sa linije 7 metara. Šutirao je 7 od 7.

Na drugoj strani pored Stevanovića koji je ujedno i igrač utakmice (postigao 9 golova iz igre), raspoložen je bio bivši reprezentativac Buljugija (penale šutirao 6 od 6, od toga jedan u posljednjoj sekundi utakmice). Dejan Latinović i Luka Jevtić su postigli po četiri gola, iskusni Vidaković tri, Marković tri, Škorić tri i Lontoš jedan pogodak.

Sve pohvale idu na račun publike u Višegradu koja se pobrinula da napravi pravu rukometnu atmosferu. Velika posjeta i korektno navijanje može da raduje sve ljubitelje rukometne igre.

Sljedeće, 12. kolo RK „Bijeljina“ dočekuje RK „Kozara“ iz Kozarske Dubice.


Semberija info - I. Gutić