SA BEOGRADSKOG TOPČIDERA PET MEDALjA ZA AK "AKADEMAC" :: Semberija INFO ::

 

SA BEOGRADSKOG TOPČIDERA PET MEDALjA ZA AK "AKADEMAC"


Na juče održanoj sportskoj, 45. po redu manifestaciji, "Jesenji kros Partizana" koji se tradicionalno održava u  Topčiderskom parku u Beogradu, na jednoj od najzahtjevnijih trkačkih staza u Srbiji, bijeljinski atletičari AK "Akademac" postigli su odlične rezultate. 

Mladi atletičari su, u  konkurenciji najjačih atletskih klubova iz Srbije i regiona, među kojima i AK "Partizan", AK "Crvena zvezda", AK "Novi Pazar", AK "Smederevo", u svojim uzrasnim kategorijama osvojili pet medalja.

Medalje su osvojili:
Sergej Kulušić (zlatna medalja u kategoriji dječaci 2015. god., na 150m),
Zoran Blagojević (srebrena medalja u kategoriji dječaci 2012. god., na 300m),
Pavle Savić (bronzana medalja u kategoriji dječaci 2012. god., na 300m),
Miloš Jefić (bronzana medalja u kategoriji dječaci 2013. god., na 250m) i
Isidora Vulić (bronzana medalja u kategoriji juniorke, 2000m). 

Boje AK "Akademac" na ovom prestižnom kros takmičenju branili su i Jovana Todorović, Milica Kulušić, Ivona Stanišić, Mitar Jovašević i Jovan Josić. Njima je uz trud, borbenost i odlično zalaganje falilo malo sportske  sreće za mjesto na pobjedničkom postolju. 

Ovogodišnji "Partizanov kros" bio je u znaku promocije "Svjetskog atletskog dvoranskog prvenstva" koje se sljedeće, 2022. godine održava u Beogradu te su atletičari imali priliku da upoznaju, druže i fotografišu sa zvaničnim maskotama prvenstva Malinom i Šljivanom.


Semberija info