ODLIČAN NASTAVAK SEZONE ZA STRIJELCE SK „TRB“ :: Semberija INFO ::

 

ODLIČAN NASTAVAK SEZONE ZA STRIJELCE SK „TRB“


Formiran početkom 2020. godine,Streljački klub „TRB“ iz Bijeljine bilježi zapažene rezultate na svakom takmičenju na kojem učestvuje.

Prethodne nedjelje, 22. avgusta 2021. godine održano je 2. kolo Premijer lige BiH u streljaštvu u okviru kojeg je, u kategoriji vazdušni pištolj prvo mjesto osvojila Sofija Rakić. Njena pobjeda je još sjajnija jer je, sa pogođenih 546 krugova Sofija postavila novi državni rekord BiH u ovoj kategoriji.

Istog dana održano je takmičenje u organizaciji međunarodne policijske organizacije IPA. Prvo mjesto na ovom takmičenju je osvojio Predrag Rakić iz SK „TRB“ dok je ekipa iz Bijeljine osvojila drugo mjesto u ekipnom plasmanu (strijelci: Predrag Rakić, Branislav Dragičević, Borislav Lukić).

Tokom vikenda, 28. i 29. avgusta 2021. godine održan je 12. po redu turnir u streljaštvu „Visoko 2021“ na kojem su učestvovali i bijeljinski strijelci. I na ovom turniru strijelci SK „TRB“ nisu propustili priliku da se popnu na pobjedničko postolje.

U kategoriji vazdušni pištolj za žene Sofija Rakić je,sa pogođena 534 krugaosvojila drugo mjesto. U istoj kategoriji u muškoj konkurenciji, drugo mjesto je osvojio Siniša Petković (556 krugova) a treće Predrag Rakić (554 kruga). U kategoriji pištolj velikog kalibra prvo mjesto je osvojio Siniša Petković sa pogođenih 168 krugova.

Semberija info