ANĐELA KNEŽEVIĆ NA EVROPSKOM PRVENSTVU U FINSKOJ :: Semberija INFO ::

 

ANĐELA KNEŽEVIĆ NA EVROPSKOM PRVENSTVU U FINSKOJ


Anđela Knežević, članica karate kluba "UNSU" i juniorska reprezentativka BiH, nastupa narednog vikenda na Evropskom Prvenstvu za kadete, juniore i mladje seniore, ovu reprezentativku u kategoriji juniorki (-48) očekuje borba sa najboljim predstavnicama iz 25 evropskih zemalja. Prema saopštenju KK UNSU, svaku zemlju u jednoj težinskoj kategoriji predstavlja po jedan predstavnik iz te zemlje.

-Ponosni smo što će naš klub među najboljima u Evropi imati svoju predstavnicu, čime još jednom dokazujemo ozbiljnost, kvalitet i kontinuitet našeg uspješnog rada.

Za odlazak na Evropsko prvenstvo bila su nam potrebna značajna finansijska sredstva i sam odlazak bio je kao i uvjek upitan. Na vrijeme smo se obratili za pomoć gradonačelniku  i predsjedniku Skupštine grada, a pored njih i Ministarstvu za Porodicu omladinu i sport Republike Srpske. Na razumjevanje, odgovor i pomoć naišli smo kod Predsjednika Skupštine, Aleksandra Đurđevića, kojem se ovom prilikom, u ime cjelokupnog našeg kolektiva, najsrdačnije zahvaljujemo! Uz sredstva kluba i Anđeline porodice, pomoć Predsjednika Skupštine, podršku i pomoć pružili su nam privrednici našeg grada i prijatelji kluba: Veterinarska klinika "Nutritio" D.o.o.,"Buk promet" , Stomatološka ordinacijia"Dr Jelić" D.o.o."Jelks" , D.o.o."Rakić komerc", Stomatološka ordinacija Dr. "Đerić", Laboratorija "Akvalab", D.o.o. Agro – Sokić, Stomatološka ordinacija "Modent" (Lopare), D.o.o."Stirodom", D.o.o."ZG inženjering" i Stomatološka ordinacija "Gardijan".

​ Značajnu pomoć za odlazak, kako naše Anđele, tako i preostalih osmoro učesnika Evropskog prvenstva iz Republike Srpske pružio je i Upravni odbor karate saveza Republike Srpske. Svima njima, u ime UO kluba i u ime cjelokupnog kolektiva, veliko hvala na pomoći koja nam je  dosta značila u realizaciji odlaska i učešća naše reprezentativke na pomenutom Evropskom šampionatu“, navodi se u saopštenju KK UNSU.