PIONIRKE OK LIBERO ŠAMPIONKE REPUBLIKE SRPSKE :: Semberija INFO ::

 

PIONIRKE OK LIBERO ŠAMPIONKE REPUBLIKE SRPSKE


Pionirska selekcija Odbojkaškog kluba ,,Libero" je tokom prethodnog vikenda učestvovala na završnom turniru za prvaka Republike Srpske. Turnir je održan u Nevesinju od petog do sedmog juna. Mlade odbojkašice Libera su igrale tri veoma zahtjevne utakmice i ostvarile sve tri pobjede, protiv vršnjakinja iz OK „Crvena Zvijezda" Obudovac (3:0), zatim OK „Velež“ Nevesinje (3:1) i u finalu protiv OK „Vožd“ Prijedor (3:1).


 
Na taj način su pionirke OK ,,Libero" iz Bjeljine osvojile titulu prvaka Pionirske lige Republike Srpske u sezoni 2020/2021. sa maksimalnim učinkom od 17 pobjeda i samo četiri izgubljena seta. 

- Ovo je veliki uspjeh za naš klub kao i grad Bijeljinu. Ostvaren je istorijski rezultat za sve nas jer "mi smo porodica". ️Čestitke našim pionirkama, koje su pokazale veliku želju, volju i znanje da podignu pehar najbolje ekipe u Republici Srpskoj. Djevojčice budite ponosne i uživajte u momentu. Vi ste najbolja pionirska ekipa Republike Srpske“, stoji u saopštenju OK „Libero“.


 
Za najbolju odbojkašicu turnira proglašena je Ivana Kićanović, kapiten OK „Libero“. ️
Ivana je pokazivala veliki kvalitet i znanje tokom cijele sezone igrajući odbojku uporedo i u Prvoj i u Pionirskoj ligi RS. I pored bavljenja sportom Ivana je učenik generacije OŠ ,,Jovan Dučić" u Bijeljini.
 
Osvajanje šampionata u pionirskoj kategoriji ne predstavlja nikakvo iznenađenje za one koji prate rad OK „Libero“ iz Bijeljine. Profesionalan i stručan rad trenera ovog kluba kao i zalaganje mladih odbojkašica polako izlaze na vidjelo donijevši na kraju 2020/21. sportske sezone još jedan šampionski pehar u Bijeljinu.

Semberija info