JUNIORKE OK LIBERO – TREĆE U REPUBLICI SRPSKOJ :: Semberija INFO ::

 

JUNIORKE OK LIBERO – TREĆE U REPUBLICI SRPSKOJ

Prethodnog vikenda na Palama je, pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Republike Srpske završen finalni turnir Juniorskog prvenstva Republike Srpske za odbojkašice, za sezonu 2020/21.

Pored ekipe domaćina ŽOK „Jahorina“ nas turniru su učestvovali sastavi: ŽOK „Bimal-Jedinstvo“ iz Brčkog, OK „Libero“ iz Bijeljine i ŽOK „Gacko“.



Boje bijeljinskog kluba su branile sljedeće mlade odbojkašice: Jovana Tojić, Minja Đukić, Dragana Bajić, Katarina Cacanović, Teodora Savić, Jelena Dejić, Ivana Džuvić, Lara Đurđević, Sanja Dragojlović, Teodora Milošević, Jelena Rašković. Treneri: Bojan Kvrgić i Marko Lekić.

Šampionski pehar namijenjen najboljoj juniorskoj ekipi u ženskoj konkurenciji Republike Srpske krasiće vitrine ŽOK „Bimal-Jedinstavo“ koja je u odlučujućem susretu za prvo mjesto savladala ŽOK „Jahorina“ sa 3:1.

Odbojkašicama Libera pripale su bronzane medalje pošto su u meču za treće mjesto pobijedile vršnjakinje iz Gacka razultatom 3:1.

Mlade "brčanske princeze" i ŽOK „Jahorina“ kao dvije prvoplasirane ekipe izborile su plasman na završni turnir za prvaka BiH.

SportDC