KK UNSU: PRIMORANI SMO ODLOŽITI PLANIRANI I NAJAVLjENI DOGAĐAJ :: Semberija INFO ::

 

KK UNSU: PRIMORANI SMO ODLOŽITI PLANIRANI I NAJAVLjENI DOGAĐAJ


Iako smo sve spremili za najvljeno seniorsko Prvenstvo Republike Srpske danas u Bijeljini nažalost po drugi put, odlukom UO Karate saveza Republike Srpske, a na osnovu mjera kriznog štaba i mjere zabrane okupljanja više od 30 osoba primorani smo odložiti planirani i najavljeni događaj.
 
Odluka Saveza donesena je dan uoči turnira (kasno uveče) nakon saznanja o umanjenju dozvoljenog broja osoba na javnim skupovima, što nam stvara poteškoće da sprovedemo planiranu satnicu takmičenja poštujući i sve ostale mjere kriznog štaba.
 
Predpostavljamo da je i vama jasno da se u ovako složenoj epidemiološkoj situaciji zista ništa sa sigurnošću ne može planirati organizovati i da sve zavisi od viših instanci na koje ne možemo uticati.
Mi kao organizatori trpimo najveću štetu odlaganjem po drugi put, ali nam je najviše stalo da kao i do sada naš klub smatrate odgovornim i ozbiljnim koji pored svih svojih aktivnosti akcenat daje i na dobre odnose sa medijima. Sve to nam je jako važno pa vam se iz tog razloga obraćamo sa informacijom o odlaganju i najiskrenijim izvinjenjem!
 
Uz nadu i vjeru, da ćete uvažiti naše izvinjenje i prije svega imati razumjevanje da nije ništa do nas kao tehnićkog orgaizatora i da mi nismo ti koj odlučuju, unaprijed vam se najsrdačnije zahvaljujemo!
 
(Organizacioni Odbor)