ŽOK RADNIK NADIGRAO ŽOK LEOTAR :: Semberija INFO ::

 

ŽOK RADNIK NADIGRAO ŽOK LEOTAR


Juče, 12. decembra, u gradskoj dvorani u Bijeljini odbojkašice gradskog kluba su nadigrale u 10. kolu ekipu ŽOK Leotar iz Trebinja rezultatom 3:2. U odličnoj odbojkaškoj predstavi Bijeljinke su pokazale zašto se čvrsto nalaze na drugoj poziciji i zašto ni jednu utakmicu nisu odigrale, a da nisu uzele bodove.

Trener Borko Mićić je dao priliku svim igračicama i pobjeda od 3:2 je potpuno zaslužena. Sa 8 pobjeda u 10 kola i po bod u izgubljene dvije, ekipa ŽOK radnik je ostvarila rezultat za respekt. Prvenstvo seniorki se nastavlja u februaru 2021.g., dok kadetkinje i juniorke imaju  u naredna tri vikenda borbu za plasman u polufinale.

Juče su nastupale: Zekić, Marić, Lakić, Ristić, Sarić, Simić, Cvijetinović, Kovačević, Glišić, Stojanović, Mirkanović i Erak. Svoj doprinos u prethodnim utakmicama su dale i Drakul, Ostojić, Zavišić, Kostić, Stevanović, Špirić, Mučibabić.

Vrlo uspješan završetak kalendarske godine u seniorskoj konkurenciji i ŽOK Radnik je sigurno, svojim rezultatima i masovnošću, perjanica u ženskom sportu u Semberiji.