KK BORAC U POSJETI BANjALUČKOJ PIVARI :: Semberija INFO ::

 

KK BORAC U POSJETI BANjALUČKOJ PIVARI


Foto
Banjaluka, 07.06.2022. godine - Banjalučka pivara je ugostila košarkaše iz KK Borca, a posjeta je upriličena povodom postignutih odličnih rezultata naših košarkaša, a  što je bio još jedan od načina da se učvrsti dosadašnja uspješna saradnja.
 
Tim povodom utiske su iznijeli predsjednik UO KK Borac Banjaluka, gospodin Milan Đajić i predstavnici kompanije Banjalučka pivara.
             
“Drago nam je što su danas naši prijatelji iz KK Borca ovdje u Banjalučkoj pivari da zajedno prođemo kroz pogone proizvodnje i upoznamo se sa procesom proizvodnje Nektar piva i drugih proizvoda iz asortimana Banjalučke pivare. Posebno nas čini srećnim što su naši košarkaši zabilježili značajne rezultate i osvojili KUP Republike Srpske na čemu im ovom prilikom i čestitamo, ” poručili su iz Banjalučke pivare.


 
,,Izuzetna nam je čast što smo danas ovdje u Banjalučkoj pivari  jer smo izuzetno ponosni što je najveći banjalučki brend Nektar pivo nastavio saradnju sa “KK Borac”, te što je ova sezona najuspješnija takmičarska sezona u posljednjih 15 godina. Naravno i plasman u Ligu za šampiona BiH je jedan od ciljeva koji smo postavili na početku sezone i koji smo ostvarili. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške naših sponzora u koje se ubraja i Pivara, koja je prepoznala potencijal ulaganja u našu crveno-plavu porodicu,” rekao je ovom prilikom  Milan Đajić predsjednik UO KK Borac Banjaluka.
 
Banjalučka pivara i KK Borac, u narednom periodu,  imaju za cilj popularizaciju košarke i motivisanje što većeg broja mladih da se bave sportom. Kao rezultat uspješne saradnje,  nakon 14 godina KK Borac je osvojio KUP Republike Srpske, dok su takmičenje u KUP-u BiH okončali u polufinalnoj fazi takmičenja, a regularni dio ABA 2 lige završili su na trećoj poziciji.