VSK za nastavak takmičenja :: Semberija INFO ::

 

VSK za nastavak takmičenja


ФК ВСК из Велиног Села
Velino Selo: Ekipa VSK-a iz Velinog Sela se takmiči u Prvoj opštinskoj ligi Bijeljina, grupa Istok. U jesenjoj polusezoni je zauzeto treće mjesto sa 18 bodova, uz bilans 5 pobjeda, 3 remija i 2 poraza, uz gol razliku 26:14.

U ovom klubu postoji dobra organizacija rada, finansijsko stanje je stabilno jer članovi uprave i neki navijači pomažu rad, a značajna sredstva se dobiju i iz gradskog budžeta.

"Takmičarski rezultati su za sada dobri, ali uvijek se može  bolje. Jednu utakmicu smo izgubili zbog nediscipline i to nas je koštalo drugog mjesta. U zimskoj pauzi smo angažovali i neka vrijedna pojačanja pa ćemo pokušati da budemo bar drugi na tabeli. Drina i Ljeskovac su jake ekipe pa ako budemo i treći, to neće biti neuspjeh. Naredne sezone planiramo da se borimo za ulazak u četvrtu područnu ligu, grupa Semberija.
Ova situacija je i nas pogodila, ali to je viša sila. Ne znamo šta će se dalje događati, ali mi smo za nastavak prvenstva. Održavamo i teren, kao i klupske prostorije. Ukoliko se bude igralo, bićemo spremni," kaže Đurađ Tomanić, član uprava VSK-a.
                                                                             
​Za Semberija info - Mijodrag Jakovljević