Prva opštinska liga Bijeljina grupa Istok: FK Glogovac - Velika kriza takmičarskih rezultata :: Semberija INFO ::

 

Prva opštinska liga Bijeljina grupa Istok: FK Glogovac - Velika kriza takmičarskih rezultata


ФК Глоговац из Глоговца
Glogovac: Fudbal je vrlo omiljen i popularan u selu Glogovac. Ovdje djeluju i rada dva kluba, stariji klub FK Glogovac koji nosi ime sela i član je Prve Opštinske lige Bijeljina grupa Istok i mlađi klub FK "Mladen Perić" koji se takmiči u Drugoj Opštinskoj ligi Bijeljina. U FK Glogovac kriza takmičarskih rezultata je prisutna poslednje 2-3 sezone u kojima se ekipa bori za opstanak. Atmosfera u klubu je dobra, uprava takođe radi dobro. Igrački kadar je solidan.

"Jesen smo odigrali katastrofalno loše i ispod svakih mogućnosti. Zauzimamo pretposljednje mjesto na tabeli, u konkurenciji 11 ekipa sa samo 4 boda. Ostvarili smo samo 1 pobjedu, 1 remi i 8 poraza uz gol  razliku 8:40. Od nas je jedino lošije Ostojićevo sa samo 1 bodom. Ovo je nedopustivo i sad u pauzi uprava mora da preduzme neke korake kako bismo drugu polusezonu odigrali bolje i izborili opstanak. Možda su potrebna i neka pojačanja," kaže trener Željko Perković.

"U ekipi je prisutna i nedisciplina i nju treba po svaku cenu eliminisati. Proljeće moramo dočekati spremnije nego ikad. Neophodna su u neka osveženja u igračkom kadru, a svaka utakmica za nas će biti kvalifikaciona," kaže kapiten i jedan od najboljih igrača Stevan Joković.                                                                    

Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević