Prva opštinska liga Bijeljina grupa Zapad: FK Gorica - Zadržati mjesto u gornjem dijelu tabele :: Semberija INFO ::

 

Prva opštinska liga Bijeljina grupa Zapad: FK Gorica - Zadržati mjesto u gornjem dijelu tabele


ФК Горица из Пучила
Pučile: FK Gorica iz Pučila je nekad bila i drugoligaš Republike Srpske gdje su i rezultati bili dobri. Međutimm vremena su se promijenila i sad se ekipa takmiči u Prvoj opštinskoj ligi, a prethodno je izboren plasman iz Druge opštinske lige. Iako se najavljivala borba za šampionsku titulu i plasman u Područnu ligu, ekipa je zaostala iza vodećih za 9 odnosno 6 bodova.

"Počeli smo dobro a onda smo imali neke kikseva tako da smo zaostali iza vodećih, ali se možemo zadržati u gornjem dijelu tabele i stvarati ekipu za sljedeću sezonu. Sakupili smo17 bodova iz 5 pobjeda 2 remija i 4 poraza i gol razliku 26:21. Imamo solidnu ekipu koja je spoj mladosti i iskustva. Atmosfera u klubu je dobra, a u dogledno vrijeme se razmišlja i na povratku na staru slavu," kaže član uprave Nikola Petrović.

Jedan od iskusnijih igrača je Ilija Mitrović koji je ranije igrao u Slogi Junajted.
"Ekipa je kvalitetna, ali ima dosta mladih igrača kojima nedostaje iskustvo. Sve će doći na svoje mjesto i mislim da se moramo spremati za sljedeću sezonu kako bismo izborili plasman u Područnu ligu. U klubu se dobro radi i to mora dati i takmičarske rezultate; kaže Mitrović
                                                                                           
​Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević