Područna fudbalska liga Republike Srpske grupa Semberija: Preporod FK Semberije iz Popova :: Semberija INFO ::

 

Područna fudbalska liga Republike Srpske grupa Semberija: Preporod FK Semberije iz Popova


фК Семберија из Попова
Popovi: FK Semberija se ubraja među najstarije i najuspješnije na području Bijeljinske opštine. Ovde su ponikli i stasali mnogi fudbaleri koji su proslavili semberski  fudbal.

U jesenjoj polusezoni fudbaleri iz Popova su postigli dobre rezultate plasiravši se na 6. mjesto sa 19 osvojenih bodova uz bilans: 6 pobjeda i isto toliko poraza i jedan remi, uz gol razliku 21:20. Ovo je i veliki napredak u odnosu na proteklu sezonu kad je obezbijeđen opstanak.

"Svakako da smo zadovoljni plasmanom, mada uvijek može biti bolje. U ljetnoj pauzi smo se pojačali i to se pokazalo kao dobar potez. Naš sastav je spoj mladosti i iskustva. Atmosfera u klubu je dobra, drugarstvo za primjer. Svi igrači su zaslužni za dobre rezultate. Sa svim protivnicima imamo fer i korektnu saradnju. Vjerujem da ćemo ovaj trend nastaviti i na proljeće za poboljšanje plasmana," kaže trener Dejan Milošević.

Jedan od najstarijih i najiskusnijih igrača je golman Milan Marjanović koji se ubraja i u najpouzdanije golmane u ovoj ligi.
"Uprava je načinila dobar potez angažovanjem pojačanja. Ne želimo nikad više da se borimo za opstanak. I ja dijelim mišljenje našeg trenera da će proljeće biti uspješnije, a time i plasman bolji," rekao je Milan.
                                                                             
​Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević