Svi za Lidiju :: Semberija INFO ::

 

Svi za Lidiju


Sinoć je u gradskoj dvorani u Bijeljini odigrana utakmica 5. kola Premijer futsal lige BiH. Ekipa KMF "Radnik MD Shop" je ugostila ekipu FC "Sloboda Kompred" i trijumfovala rezultatom 7:6. 


 
Pored primarno sportske, ova utakmica je imala i svoju drugu stranu. Naime, u poluvremenu utakmice predstavnici ekipe KMF "Radnik MD Shop" su upriličili iznenađenje za našu sugrađanku Lidiju Terzić, inače članicu ŽFK "Radnik-Bumerang", koja trenutno vodi bitku za ozdravljenje. Potpredsjednik kluba, Marko Bajić je uručio Lidiji šampionsku majicu i člansku karticu, kao i mali poklon u vidu cvijeća i slatkiša. Članice Ženskog fudbalskog kluba "Radnik-Bumerang"  pridružile su se iznenađenju a pošto je Lidiji juče bio i rođendan, na terenu se našla i rođendanska torta. Igrači obje ekipe i navijači sa tribina zajedno su otpjevali rođendansku pjesmu. 


 
Emotivni trenuci podrške i solidarnosti prema hrabroj sugrađanki dodatno su obogatili sportski događaj podsjećajući nas da je sport često više od igre na terenu. 

-Nadamo se da će naša Lidija i ovu bitku da dobije, isto onako kako je dobijala i bitke na fudbalskom terenu", stoji u saopštenju KMF "Radnik MD Shop"