BORIS STANIŠIĆ RAZOČARAN: AKO SMO VEĆ OTPISANI ISTUPIĆEMO IZ LIGE :: Semberija INFO ::

 

BORIS STANIŠIĆ RAZOČARAN: AKO SMO VEĆ OTPISANI ISTUPIĆEMO IZ LIGE


FOTO: srpskainfo.com
Zvijezda 09 je poslije poraza od Veleža ostala prikovana za dno tabele, a u klubu su razočarani odnosom sudija prema ovom timu. Predsjednik Boris Stanišić imao je šta da prigovori glavnom arbitru Goranu Paradžiku iz Ljubuškog.
 
– Nije normalno ovo što se dešava, kap koja je prelila čašu je meč sa Veležom. Prije prvog gola gostiju bio je čist prekršaj nad našim igračem Fedorom Predragovićem, nije dosuđen, a u kontri su gosti postigli gol. Jedan naš igrač je pitao sudiju Gorana Paradžika zašto nije svirao prekršaj, a dobio je odgovor: „Jel treba da sviram faul, pa da postignete gol?“ Meni nije jasno kako sudija to sebi može da dozvoli, počeo je Stanišić, pa nastavio:
 
– Četvrti arbitar Haris Kaljanac je našeg trenera golmana pitao „šta to hoćemo kada smo već ispali iz lige“. Pa zar se tako ponašaju službena lica, za mene je to čisti bezobrazluk. Ako nas je savez otpisao neka nam to kažu i mi ćemo istupiti iz takmičenja, nema potrebe da dalje ulažem novac u klub – rekao je Stanišić.

Prvi čovjek bijeljinskog tima kaže da su od prvog kola arbitri provocirali njegove igrače.

– Sigurno ne igramo grubo, vjerovatno smo, da tako kažem najfinija ekipa u ligi, a među vodećima smo po broju dobijenih žutih kartona. Sudije jednostavno na taj način isprovociraju moje igrače, a više ne mogu da ih gledam kako plaču u svlačionici. Pitam se da li su Vukašin Benović i Brazilac Koreja Augusto slučajno dobili treću javnu opomenu pred naredni meč i gostovanje Željezničaru – bijesan je predsjednik kluba iz Etno sela “Stanišići”.

On je rekao i da se obraćao čelnicima FS BiH, ali da od toga nije bilo koristi.
 
– Na našem stadionu niko nije dobio ružnu riječ, ni od nas ni od navijača. Neka iz svih klubova kažu da li su oštećeni protiv nas, tvrdim da niko nije. Iz kola u kolo dešavaju se greške na našu štetu, govorio sam to ljudima iz FS BiH, međutim ništa se nije promijenilo. Ne tražimo pomoć, već samo suđenje 50:50 odsto – dodao je Stanišić.

Smetaju li klubovi iz RS?
– Zaista se ne bojim šta će uraditi čelnici Fudbalskog saveza BiH i da li će mi nešto zamjeriti. Pitam se da li nas otpisuju, jer će u narednoj sezoni biti mnogo klubova iz Republike Srpske. Pa ako neko ima uslove i kvalitet on treba da igra u najvišem rangu, bez obzira odakle dolazi – tvrdi Stanišić.

(srpskainfo.com)