Soccer kids Bijeljina gost finala :: Semberija INFO ::

 

Soccer kids Bijeljina gost finala


Sinoć je u Bijeljini počela finalna serija za futsal prvaka BiH, izmeđe KMF Radnika MD Shop i aktuelnog prvaku FK Mostar SG.

Čast da zajedno sa finalistima na početku utakmice izađu na parket dobili su i najmlađi polaznici škole fudbala "Soccer kids Bijeljina". Bez imalo treme, pred više od 800 gledalaca, budući šampioni su u poluvremnu utakmice publici pokazali svoj talenat.



"Ovom prilikom želimo da se zahvaliemo Upravi KMF Radnik, na čelu sa Danijelom Perićem, koji su nas pozvali da budemo dio ove istorijske utakmice. Drago nam je što su prepoznali naš kvalitetan i predan rad i što je baš naša škola pozvana da prva bude gost KMF Radnik. Dva naša člana su danas igrači KMF Radnik, Filip Jovanović i Žarko Perković koji su akteri ove finalne serije. Kao najstarija škola fudbala u gradu, ranijih godina na ovom istom parketu smo osvojila mnoge medalja na Zimskoj ligi koja se organizuje u našem gradu."- poručili su iz škole fudbala Soccer kids Bijeljina .

Naš škola i svi naši članovi futsalerima Radnika želimo da budu hrabri i jaki i da treću godinu za redom donesu šampionski pehar u Bijeljinu.


Soccer kids Bijeljina