Mahalbašić treći put na klupi Podrinja, prioritet opstanak :: Semberija INFO ::

 

Mahalbašić treći put na klupi Podrinja, prioritet opstanak


Фото - Спорт Бијељина
Član Prve lige Republike Srpske Podrinje iz Janje je imenovalo Zumbula Mahalbašića na mjesto novog šefa stručnog štaba.

Zumbul Mahalbašić je na klupi Podrinja zamijenio doskorašnjeg šefa stručnog štaba, iskusnog Mileta Lazarevića, i to nakon što je klub završio na 17. poziciji šampionata tokom jesenjeg dijela.

Primarni zadatak Mahalbašića biće da sa ekipom Podrinja sačuva status prvoligaša, međutim to neće biti nimalo lagan zadatak, jer se kao što je rečeno ekipa nalazi na pretposlednjem mjestu sa samo 13 bodova.



Shodno preuzimanju uloge trenera prvoligaša iz Janje, Mahalbašić je u izjavi istakao kako je svjestan u kakvoj se nezavidnoj poziciji nalazi njegov novi tim.

“Podrinje je u donjem dijelu tabele i nastojaću da izborimo opstanak u Prvoj ligi RS. Činjenica je da smo u nezavidnoj poziciji, ali nismo bez šansi. Moramo se dobro pojačati, pripreme odraditi kvalitetno i ja vjerujem da možemo doći do zacrtanog cilja” – kratko je prokomentarisao Mahalbašić.

Mahalbašić je svoju trenersku karijeru započeo 2015. godine kao pomoćnik u prvoligašu Loznici. Potom je dvije godine predvodio amaterski klub iz Švajcarske.

Samostalno je radio u dva prvoligaša iz Republike Srpske, Podrinju i Zvijezdi 09. U srpski fudbal vratio se na poziv Milana Đuričića i bio je dio stručnog štaba Radničkog iz Niša. Radio je i kao prvi pomoćnik Davoru Berberu u Novom Pazaru. Poslednji klub u kojem je radio bioje Rađevac iz Krupnja.


​meridianbetsport.ba