Sudija koji je hapšen sa starletama u Bijeljini danas sudi Mesiju i saigračima u Kataru :: Semberija INFO ::

 

Sudija koji je hapšen sa starletama u Bijeljini danas sudi Mesiju i saigračima u Kataru


DOHA - Reprezentacija Argentine danas startuje na Svjetskom prvenstvu u Kataru utakmicom protiv Saudijske Arabije (11 sati), a za glavnog sudiju utakmice određen je slovenački arbitar Slavko Vinčić (42).

On je ovdašnjoj javnosti poznat i zbog hapšenja koje se desilo krajem maja 2020. godine. Vinčić je tada bio jedan od gostiju na privatnoj zabavi organizovanoj u okolini Bijeljine na koju su pozvane i starlete iz Srbije.

Dolazak djevojaka organizovala je Tijana Maksimović (28), poznata kao Tijana Ajfon, koja je lani osuđena je u Sudu BiH na godinu zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju. Ona je, kako se navodi u optužnici, djevojke dovela iz Beograda u Bijeljinu, gdje su na privatnoj zabavi pružale seksualne usluge za 500 evra. Djevojke je dovela za vrijeme ograničenja kretanja zbog pandemije virusa korona ilegalno  čamcem preko rijeke Save

U velikoj akciji policije uhapšeno je čak 36 osoba, od kojih su neke odmah puštene, što je bio slučaj i s Vinčićem koji je za medije u Sloveniji objasnio priču iz svog ugla.

-Nakon sastanka s poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Nakon policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gdje sam objasnio da uopšte ne znam te ljude i nakon toga su me pustili tako da sam se mogao vratiti kući u Sloveniju - rekao je Vinčić tada u razgovoru za slovenački portal 24ur.com.

Oovaj incident nije nikako uticao na njegovu karijeru pa je tokom prethodne dvije godine perspektivni sudija dobijao sve veće poštovanje UEFA i FIFA.


Glas Srpske