MINIMALNA POBJEDA PARTIZANA U VELSU :: Semberija INFO ::

 

MINIMALNA POBJEDA PARTIZANA U VELSU


Foto: Nenad MIhajlović/RAS Srbija
Sa minimalnom prednošću fudbaleri Partizana dočekaće revanš drugog kola kvalifikacija za ligu Evrope. Crno bijeli su na godtovanju kod Konahskija u Vesu slavili pobjedu rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je šćekić u 62. minutu.

Od samog početka Partizan je imao terensku incijativu, posjed na svojoj strani, međutim, nisu crno bijeli gotovo napravili šansu u prvom dijelu.

Finiš prvog poluvremena je obiljeležila je čarka između golmana Stojkovića i Horana. Stojković se razjario poslije kornera za domaće. Pokupio je loptu, ali je u izgubio nerve posle duela sa Horanom. Reagovao je neštro žustrije, pa je sudija Očenaš obojici pokazao kartone.

Savo Milošević je odlučio da u drugom poluvremenu umjesto neprimjetnog Sadika na teren pošalje Ožegovića. Opet su ređali prilike, gol je visio u vazduhu, a postignuit je konačno u 61. minutu. Sjajno je Zoran Tošić probio po levoj strani, a visoki Crnogorac Aleksandar Šćekić dočekao je loptu koju mu je spustio Ožegović i volej udarcem sa desetak metara i matirao Brasa.

Pobjednik ovog meča igraće u 3. kolu sa boljim iz meča Malatjaspor – Olimpija Ljubljana. Taj duel u Turskoj završen je nerješeno 2:2.

(Srpska info)