FK "RADNIK" - BEZ KALKULISANjA PO NOVA TRI BODA :: Semberija INFO ::

 

FK "RADNIK" - BEZ KALKULISANjA PO NOVA TRI BODA


Foto
U prostorijama FK "Radnik" danas je najavljena utakmica 7. kola M:tel Prve lige Republike Srpske koja će se sutra odigrati između FK "Radnik" i FK "Sloboda" iz Mrkonjić Grada. 

-Ekipa Slobode je u prošlom kolu ostvarila pobjedu na domaćem terenu i sigurno da nam dolaze sa jednom dozom samopouzdanja. Mi smo se pripremili, vjerujem da smo ih dobro analizirali i uočili njihove dobre i loše strane. Mene kao trenera raduje činjenica da smo nakon 20-tak dana, napokon imali kompletnu radnu sedmicu. Zadovoljan sam načinom i pristupom mojih momaka. Vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat ako budemo dobri, rastrčani i agresivni i tako nastaviti seriju dobrih rezultata", rekao je Velibor Đurić, trener Plavih iz Balkanske ulice.

Kapiten FK "Radnik", Aleksandar Vasić pohvalno se izrazio o ekipi Slobode, podsjećajući da imaju nekoliko kvalitetnih pojedinaca koji su ranije nastupali u Premijer ligi BiH. Bez obzira na tu činjenicu, kapiten je rekao da ekipa Radnika sutra bez ikakvih kalkulacija ide po novu pobjedu.


 
FK "Radnik" nakon pet odigranih kola ima 10 bodova i nalazi se na osmom mjestu na tabeli Prve lige dok je ekipa iz Mrkonjića nakon šest odigranih kola upisala pet bodova (jedna pobjeda, dva remija i tri poraza) i zauzima 14. poziciju.

Sa pres konferencije je upućen poziv navijačima kluba i svim građanima Bijeljine da sutra od 19 časova na Gradskom stadionu svojim navijanjem podrže FK "Radnik".

(Semberija info)