Žižović: Slijedi teška utakmica, ali očekujemo dalji prolazak :: Semberija INFO ::

 

Žižović: Slijedi teška utakmica, ali očekujemo dalji prolazak


Trener Fudbalskog kluba ,,Radnik'' Mladen Žižović izjavio je pred sutrašnji odlazak tima u Slovačku, na revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope, da je njegova ekipa u dobroj poziciji i da će pokušati da iskoristi prednost od dva gola koju su stekli u Banjaluci protiv ,,Spartaka'' iz Trnave.
 
,,Na današnjem treningu ćemo kompletirati igrački kadar i nadam se da ćemo spremni dočekati sutrašnji odlazak u Slovačku. Očekuje nas težak meč jer je 'Spartak' bio favorit prije prve utakmice, ali daćemo sve od sebe kako bismo izborili dalji prolazak. Ne vjerujem da će u drugoj utakmici igrati njihov kapiten Grendel, ali sastavom timova se i ne bavimo toliko. Važno nam je da greške svedemo na minimum i tako povećamo šanse za pobjedu'', rekao je Žižović.
 
Govoreći o uigranosti ekipe i novim pojačanjima, Žižović je naveo da postoji još prostora za napredak, ali da svim igračima treba čestitati za požrtvovanost koju su pružili u Banjaluci.
 
Kapiten Velibor Đurić istakao je da u timu nema euforije pred odlazak u Slovačku, te da se igrači ponašaju kao da je rezultat u Banjaluci bio 0:0.
 
,,Razmišljamo samo o tome kako da pružimo što bolju partiju u četvrtak. U Banjaluci smo se potajno nadali pobjedi jer smo znali da je 'Spartak' mijenjao igrače u timu, i na kraju su se nade obistinile. U Trnavi očekujem da budemo mnogo bolji u iznošenju lopte i da odgovorimo adekvatno na pritisak koji će nam praviti u tom segmentu'', dodao je Đurić.
 
Semberija INFO/A. Ljubojević