ZVEZDA HRABRO PALA U IZRAELU: "PAKAO" MAKABIJA PROGUTAO CRVENO-BELE :: Semberija INFO ::

 

ZVEZDA HRABRO PALA U IZRAELU: "PAKAO" MAKABIJA PROGUTAO CRVENO-BELE


Dosta maha je uzelo i slabo drugo poluvreme, gde Zvezda praktično nije imala niti jednu priliku da uradi nešto ozbiljnije na ovom meču.

Fudbaleri Crvene zvezde će ipak morati u Beogradu da "vade kestenje iz vatre", pošto su u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona poraženi od Makabija u Izraelu se 3:2, posle veoma zanimljive i dimanične utakmice gde je viđeno čak tri preokreta. Strelci za Zvezdu su bili Aleksandar Pešić i Gelor Kanga, dok su kod Makabija pogađali Šaron Šeri i dva puta Franci Pjero.

Svako ko se našao na stadionu Sami Ofer nije zažalio ove večeri jer je imao priliku da uživa u pravoj evropskoj utakmici koja je plenila raskošnom i napadačkom igrom sa obe strane, te je u skoro svih 90 minuta viđen pravi "vatromet" na terenu. Na žalost navijača iz Srbije, Zvezda nije uspela da isprati tempo koji su nametnuli Izraelci, poklekla je u drugom delu igre i uspela da ispusti prednost od 2:1, te tako i sebi oteža put do velike finansijske injekcije, ali i takmičenja u Ligi šampiona.

Osim odlične igre fudbalera, mora se istaći i da su Izraelci imali veoma značajnu podršku sa tribina, gde je, žargonski rečeno, pravi "pakao" dočekao izabranike Dejana Stankovića, ruku na srce, slično nešto se očekuje i u Beogradu u naredni utorak u revanš meču.

Makabi - Zvezda 3:2
/Pjero 18', 52', Šeri 62' - Pešić 27', Kanga 40'/