Zeljković: Najveći projekat FSRS u istoriji dugoj 30 godina :: Semberija INFO ::

 

Zeljković: Najveći projekat FSRS u istoriji dugoj 30 godina


Fudbalski savez Republike Srpske izgradnjom osam terena sa vještačkom travom pokrenuo je možda i najveći projekat u svojoj 30 godina dugoj istoriji. Nema sumnje da će bolja infrastruktura dovesti i do većeg kvaliteta fudbala u Republici Srpskoj i BiH, a predsjednik Vico Zeljković je pored niza pogodnosti za klubove najavio i veliku borbu za bolju infrastrukturu i budućnost terena i stadiona.

Nema sumnje da će Republika Srpska, ali i BiH, u narednom periodu steći mnogo bolje uslove i infrastrkturu bez koje nema napretka i progresa.

- Ponosan sam na jedan od najvećih projekata Fudbalskog saveza Republike Srpske od njegovog osnivanja. Siguran sam da ćemo obezbjeđivanjem boljih uslova privući još veći broj dječaka i djevojčica da se bave fudbalom, a da ćemo klubovima koji budu koristili terene i svim područnim savezima olakšati rad i pomoći da ostvare bolje rezultate. Ovo je samo realizacija prve faze obećanja koje sam dao kada sam postao predsjednik FSRS, a to je da će širom Republike Srpske biti izgrađeno oko 20 terena sa vještačkom podlogom – rekao je Vico Zeljković.


Izvor: FSRS