BUFON PONOVO U JUVENTUSU: "DAMA" SE NE ODBIJA, OVO JE MOJ DOM :: Semberija INFO ::

 

BUFON PONOVO U JUVENTUSU: "DAMA" SE NE ODBIJA, OVO JE MOJ DOM


Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon vratio se u Juventus, poslije jednogodišnjeg igranja u francuskom PSŽ-u.

Posljednjih dana mediji su pisali o mogućem povratku u "staru damu", a danas je to i zvanično potvrđeno. Bufon je prošao ljekarske preglede i potpisao jednogodišnji ugovor. Takođe se pominjala mogućnost da Italijan zamijeni Ikera Kasiljasa na golu Porta, pošto je španski golman doživio srčani udar, ali do toga ipak nije došlo.
 Bufon je rekao da je povratak u redove italijanskog velikana "potvrda da je život neverovatan".

 - Srećan sam što sam se vratio kući. Danas sam dobio potvrdu da je život nevjerovatan i da uvijek vrijedi sanjati. Kada vas porodica pozove, jedini mogući odgovor je "ja sam tu". To je početak nove faze mog dugog putovanja. Vraćam se na mjesto, koje, sa ponosom, mogu da nazovem svojim domom i to radim sa mnogo ljubavi i radosti, sa istim emocijama – naveo je Bufon.

Italijan je zabilježio brojne uspjehe sa Juventusom, a sada će ponovo imati priliku da dođe do trofeja Ligi šampiona, koji toliko dugo sanja.

- Ovo je novi početak, nekako se razlikuje od onog prošlog, ali je ipak ispunjen istim emocijama. Vraćam se u Torino jer znam da mogu da igram svoju ulogu. Vraćam se jer ne možete odbiti poziv jedne dame, vraćam se jer je ovo moj dom – završio je popularni Điđi.