MIHAJLOVIĆ PRVI PUT PRED NOVINARIMA POSLE IZLASKA IZ BOLNICE :: Semberija INFO ::

 

MIHAJLOVIĆ PRVI PUT PRED NOVINARIMA POSLE IZLASKA IZ BOLNICE


Foto
Prvi put od kako je izašao iz bolnice nakon što je mesec dana proveo na terapijama zbog opake bolesti, Siniša Mihajlović se obratio novinarima. Rekao je da mu je sada bilo značajno teže i da mu je oporavak od leukemije bio mnogo gori nego lane, ali da je srećan što ponovo može da se vrati normalnom životu.

Njega je odmah po izlasku iz bolnice dočekala supruga, a nekoliko puta su se ispod njegovog prozora okupljali navijači kako bi mu pevali pesme i pružili podršku. On je vodio tim sa daljine, šaljući poruke i uputstva svojim pomoćnim trenerima, tako da možemo reći da ga fudbal nikada zapravo nije ostavio na miru.
 

- I vi ste meni nedostajali, vi ste nužno zlo. Kada vam se u životu dese neke stvari, shvatite koliko vam nedostaju neke stvari za koje nikad ne biste pomislili da će vam faliti, kao recimo vi - rekao je Miha novinarima.

Rekao je da mu je u bolnici bilo više nego teško, jer nije imao kontakt sa drugim ljudima i samo je jednom video suprugu za više od mesec dana. Upravo ta samoća ga je najviše i pogodila.

- Bilo je mentalno teže da izdržim ovoga puta. Zbog korone sam stalno morao da budem sam, samo sam jednog dana video svoju suprugu na tri sata. Otkako su me primili u bolnicu cilj mi je bio da se vratim što pre. Sada sam već domaći u bolnici "Sant Orsola", kada se sve završi moći ću da budem vodič ovde - poručio je Mihajlović.

Presrećan je što se posle toliko vremena vratio fudbalu i onome što najviše voli.
- Kada sam shvatio da ću posle 30 dana moći da se vratim na teren bilo je fenomenalno, osetio sam emocije koje ranije nisam poznavao. Zdravlje vam omogućava da uživate u životu, ali bolest vas natera da shvatite suštinu.

Kaže da ga je u odsustvu sa klupe povredila izjava Simonea Inzagija.
 
- Meč sa Interom je bio najbitniji i osetio sam da je Inter mislio da će dobiti meč i pre nego što su izašli na teren i to me je naljutilo. Rekao sam momcima pre meča to, a iako volim Inter i poštujem Simonea Inzagija povredio me je njihov odnos pre utakmice.
 
(Telegraf)