MIHAJLOVIĆ KRAJEM FEBRUARA IMAO OPERACIJU, KRIO DA MU SE VRATILA BOLEST :: Semberija INFO ::

 

MIHAJLOVIĆ KRAJEM FEBRUARA IMAO OPERACIJU, KRIO DA MU SE VRATILA BOLEST


Foto
Vijest da se legendarni fudbaler, sada trener Bolonje Siniša Mihajlović ponovo bori protiv leukemije šokirala je javnost širom Evrope, a ugledni italijanski list "Gazzeta delo sport" je objavio da je Miha već neko vrijeme znao za bolest, ali je to krio od javnosti.

Ovaj ugledni medij piše da se problem javio na meču protiv Salernitane krajem februara kada je Mihajlović ponovo osjetio neke simptome. Navodno se vrlo brzo obratio ljekarima i krajem februara je imao operaciju koju je krio od javnosti. Nakon takve operacije preporučuje se mirovanje od sedam dana i to u bolnici, a Miha je istu napustio nekoliko sati nakon operacije. Nije poslušao savjete ljekara i već sljedeći dan je vodio trening Bolonje iako je od bolova jedva stajao na nogama.

"Ja sam profesionalac, tu je Fiorentina. Moramo da napredujemo na tabeli", rekao je Mihajlović, a prenosi "Gazzeta delo sport".

Kako se navodi nikome u klubu nije rekao da je imao operaciju i samo nekoliko dana kasnije je sjedio na klupi i vodio je tim. Da bi to uradio morao je da pije tablete protiv bolova.

Podsjetimo, Mihajlović je u subotu održao konferenciju za medije na kojoj je otkrio da postoje naznake da se leukemija vratila i da će ponovo morati na lječenje. Dobio je veliki broj poruka podrške širom Starog kontinetna.

Mihajlović je u julu 2019. godine otkrio da boluje od akutne leukemije, a nakon tri kruga hemoterapije i transplantacije koštane srži potpuno se oporavio i vratio na fudbalsku scenu.

(Nezavisne)