RADNIK JE ŠAMPION !!! :: Semberija INFO ::

 

RADNIK JE ŠAMPION !!!


Foto
U nedjelju 27. marta 2022. godine ekipa KMF „Radnik Siti“ dočekala je ekipu KMF "Glasinac" u 17. kolu Prve futsal lige RS. To je bila posljednja utakmica Bijeljinaca pred svojom publikom i prilika da sa svojim navijačima proslave titulu prvaka Prve futsal lige RS, te plasman u Premijer ligu BiH.

U slavljeničkoj atmosferi i pred solidno popunjenim tribinama, igrači KMF „Radnik Siti“ su demonstrirali svoj prepoznatljivi stil igre. Semafor na kraju utakmice je pokazivao rezultat 4:0, a strijelci za domaćine su bili Danijel Ćulum (dvostruki strijelac), Daniel Jović i Mirko Marinković.

Prije početka utakmice predsjednik uprave KMF "Radnik Siti" Pantelija Mićić uručio je zahvalnice prijateljima kluba, koji su pomogli ekipi KMF „Radnik Siti“ da ostvare plasman u elitni rang bh. futsala.

Posebno su se zahvalili navijačkoj grupi „Radnikovi navijači“, koji su u toku cijele sezone bili igrač više na domaćim utakmicama, a koji su nakon završetka utakmice organizovali i prigodnu bakljadu kada su igrači domaćina napuštali sportsku dvoranu.

 Bijeljinci narednog vikenda završavaju prvenstvo utakmicem u Brčkom protiv ekipe KMF „Beli anđeo“, te idu na zaslužen odmor, a na jesen sve ljubitelje futsala očekuju gostovanja najboljih bh. futsal ekipa u našem gradu.
 
(Semberija info)