SREĆAN TI ROĐENDAN VOLjENI KLUBE! :: Semberija INFO ::

 

SREĆAN TI ROĐENDAN VOLjENI KLUBE!


Tog 10. juna 2011. godine san mnogih dječaka i djevojčica  postao je java, a u našem gradu osnovana je prva samostalna Škola fudbala za djevojčice i dječake "Soccer kids" Bijeljina, kaže Biljana Petrović, predsjednik Škole fudbala  "Soccer kids" Bijeljina.

-Sa ponosom ističem da smo za ovih 8 godina rada, truda, zalaganja i dokazivanja postigli mnogo, ali prije svega u pedagoškom odnosu  trenera prema svakom polazniku. Bili smo spremni da znanjem i radom preuzmemo odgovornost i vodeću ulogu u svim stručnim segmentima rada kada su u pitanju Škole fudbala.

Poseban napredak u organizaciji i funkcionisanju Škole fudbala omogućio je  da i na takmičarskom polju ostavimo značajan trag  na turnirima širom BiH, ali i zemljama u okruženju. 

U proteklih osam godina postojanja mali fudbaleri  i fudbalerke Škole fudbala su u naš Grad Bijeljina donijeli preko 1000 medelja sa raznih turnira širom regiona.

Dobra organizacija omogućila nam je da već  sedmu godinu  za redom organizujemo sopstveni turnir, koji je prošle godine okupio 102 ekipe, koje su ga ocijenile sa kao jedan od najorganizovanijih  turnira u okruženju- istakla je Petrovićeva.

Ona je posebno ponosna na činjenicu da ŠF "Soccer kids" Bijeljina ima potpisan ugovor sa Školom fudbala FK “Partizan” iz Beograda, što ih obavezuje da budu što bolji i predaniji u svom radu.

-Teško je izdvojiti poseban trenutak od prvog treninga do poslednjeg pehara za ovih 8 godina truda i rada, jer svaki trenutak proveden sa klincima na terenu i pored njega meni pruža neopisivu sreću i zadovoljstvo. Ljubav koju pruža fudbal i osmjeh koji izmame klinci na terenu nemaju cijenu, rekla Biljana Petrović.

Kao iznenađenje i rođendanski poklon…

Pored Škole fudbala osnovan je i Fudbalski klub “Soccer kids” koji će se od jeseni takmičiti i nastupiti u Prvoj ligi Republike Srpske za pionire, a takođe,  prvi članovi kluba će imati priliku da nastupaju i u seniorskom timu, koji će se takmičiti u Drugoj opštinskoj ligi FSRS.

Soccer kids