DOĐITE DA PROSLAVIMO PLASMAN U PREMIJER LIGU BiH :: Semberija INFO ::

 

DOĐITE DA PROSLAVIMO PLASMAN U PREMIJER LIGU BiH


U nedjelju 27. marta KMF "Radnik-Siti" igra posljednju utakmicu pred domaćom publikom u ovoj sezoni. Biće to ujedno i prilika da sa domaćim navijačima proslave titulu šampiona i plasman u Premijer ligu BiH u futsalu. Tim povodom kapiten ekipe, Cvijetin Cile Pavić i jedan od trenera iz stručnog štaba i reprezentativac BiH, Davor Arnautović pozvali su navijače da u što većem broju dođu na nedjeljnu utakmicu.

-U nedjelju igramo utakmicu bez rezultatskog značaja, jer smo šampionsku titulu već obezbjedili, ali pozivamo navijače da zajedno, sa još jednom pobjedom ovjerimo taj plasman i proslavimo ulaz u Premijer ligu BiH", pooručio je kapiten Pavić.

-Moje kolege, Dejan Pavlović, Miloš Tanasković i ja na početku ove sezone smo pred sebe i ekipu postavili visoke ciljeve, da nakon osvajanja titule u Drugoj futsal ligi RS u većem rangu ne igramo epizodnu ulogu, nego da se plasiramo u vrh tabele, te da ako nam se ukaže prilika, pokušamo izboriti plasman u Premijer ligu BiH. Ekipa je taj zadatak ozbiljno shvatila, te smo od prvog kola zasjeli na vrh prvoligaške tablice i evo sada smo i zvanično izborili plasman. Zato pozivamo naše vjerne navijače da u nedelju zajedno, osvajanjem nova tri boda, proslavimo ulazak u Premijer ligu", rekao je Davor Arnautović.
 


Utakmica 17. kola Prve futsal lige RS između domaćeg KMF "Radnik Siti" i KMF "Glasinac" Sokolac igra se u nedjelju 27. marta 2022. godine u dvorani Gimnazije sa početkom u 18:30h.

-Pozivamo sve naše simpatizere da nam se pridruže na tribinama u što većem broju", pozvali su iz novog premijerligaša, KMF "Radnik Siti".