IGRAO SA JOVIĆEM U ZVEZDI, A LUKA MU SADA PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN: ZVIJEZDA 09 DOVELA ZVUČNO POJAČANjE! :: Semberija INFO ::

 

IGRAO SA JOVIĆEM U ZVEZDI, A LUKA MU SADA PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN: ZVIJEZDA 09 DOVELA ZVUČNO POJAČANjE!


Nekadašnji napadač Crvene zvezde Petar Orlandić novi je fudbaler Zvijezde 09.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Petar Orlandić novi je fudbaler Zvijezde 09, saopšteno je na zvaničnoj stranici ovog kluba.

Crnogorski napadač ozbiljniju karijeru je počeo u Zeti, a potom je prešao u Hapoel Tel Aviv, gdje se nije dugo zadržao. U februaru 2015. godine prešao je u Crvenu zvezdu, a odakle dvije i po godine kasnije prelazi u portugalsku Uniao Madejru, a zatim seli u Kinu.

Iz Kine odlazi u maltešku Birkirkaru, a potom u tajlandski Sukhothai. Igrao je i za Spartak Trnavu, da bi se na kraju vratio u Zetu.


U Zvezdi je bio saigrač sa Lukom Jovićem s kojim je ostao u dobrim odnosima, te je on jedan od najzaslužnijih za ovaj transfer.

„Ovim putem želim da se zahvalim mom velikom prijatelju i saigraču iz Crvene zvezde, Luki Joviću koji me je pitao da dođem i kao što vidite ovdje sam sa velikim zadovoljstvom. Zahvaljujući Luki i predsjedniku Stanišiću sad sam član Zvijezde 09 i daću sve od sebe da opravdam povjerenje koje sam dobio“, rekao je Orlandić.

Novo pojačanje Zvijezde 09 ističe kako će dati sve od sebe da ostvari cilj, a to je ulazak u Premijer ligu BiH.