NASTAVLjA SE PREMIJER LIGA BIH :: Semberija INFO ::

 

NASTAVLjA SE PREMIJER LIGA BIH


Foto
Danas se igraju prve utakmice proljetnog dijela Premijer lige BiH. Nakon zimske pauze nastavlja se takmičenje u elitnom rangu bh. fudbala.

U okviru 20. kola Fudbalski klub „Radnik“ će igrati derbi začelja sa HŠK „Posušje“. Utakmica se igra u Bijeljini, u nedjelju 27. februara.

-Ono što tražim od mojih momaka je pravi odnos, pravi pristup i na treningu i na utakmici. Svjesni smo značaja utakmice sa Posušjem i očekujem maksimalan pristup momaka da ovu dobru atmosferu i energiju koja vlada na treninzima prenesemo i na utakmicu“, rekao je na danas održanoj konferenciji za medije Velibor Đurić, trener FK „Radnik“.

Za utakmicu sa Posušjem, Đurić ne može računati na dvojicu, od ranije povrijeđenih fudbalera, Faruka Gogića i Kenana Šarića. Dobra vijest je da su obojica počeli sa treninzima tako da se uskoro očekuje njihov povratak na teren. Takođe, zbog administrativnih procedura neće moći nastupiti ni Ivan Đorić i Aleksa Urošević. I za njih se očekuje skoro rješavanje pitanja registracije.

-Nezahvalno je porediti ekipu koja je odigrala jesenji dio prvenstva sa trenutnom postavom FK „Radnik“.

Istina, novi igrači su došli - ne volim odmah na početku koristiti riječ pojačanja, mada sam siguran da će to oni svojim trudom na terenu i potvrditi – i mi smo sigurno mnogo jači na određenim pozicijama u ekipi u odnosu na jesenji dio šampionata. Ja vjerujem da ova ekipa uz pravilan pristup igri može napraviti dobar rezultat u utakmicama koje nam slijede“, rekao je šef stručnog štaba FK „Radnik“.

Pozvani su navijači da u nedjelju, od 13 časova, sa tribina Gradskog stadiona pomognu Plavima da dođu do dobrog rezultata. Glavni sudija je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

(Semberija info)