LUKA JOVIĆ PONOVO ZARAŽEN VIRUSOM KORONA :: Semberija INFO ::

 

LUKA JOVIĆ PONOVO ZARAŽEN VIRUSOM KORONA


Napadač Reala propušta gostovanje Hetafeu i meč u Kupu kralja, možda čak i El klasiko!

Reprezentativac Srbije je ove sezone za "kraljevski klub" odigrao 13 utakmica i dao jedan gol, uz dve asistencije.

Nema sreće Luka Jović od dolaska u Madrid i pitanje je da li će je ikada i dočekati. Taman kada je forma krenula uzlaznom putanjom dogodila se povreda, potom nekoliko meseci beznađa.

Pobedonosni gol protiv Real Sosijedada obezbedio je Joviću mesto u Real Madridu, makar do leta, usledio je dobar nastup protiv Intera i činilo se da bolja vremena stižu, ali... Španski mediji danas su preneli da je srpski napadač ponovo zaražen virusom korona, te da će morati u izolaciju kao i veliki broj njegovih saigrača.

To znači da Jović sigurno neće biti u konkurenciji za gostovanja Hetafeu u prvenstvu i Alkojanu u Kupu kralja, a ostaje da se vidi da li bi mogao da se pridruži ekipi za derbije protiv Valensije 8. januara i protiv Barselone, 12. januara u tzv. El klasiku.

"Kraljevski klub" ima veliki broj zaraženih igrača, ali na meču protiv Atletiko Bilbaooa u gostima Jović je tek u poelednjem minutu zamenio francuskog reprezentativca karima Benzemu. Luka Jović je ove sezone nastupio na 13 utakmica i dao jedan gol, uz dve asistencije.

(Kurir sport)