Futsal groznica trese Bijeljinu: Kladionice MD Shop podržale KMF „Radnik-Siti“ :: Semberija INFO ::

 

Futsal groznica trese Bijeljinu: Kladionice MD Shop podržale KMF „Radnik-Siti“


Kako se bliži početak futsal sezone u Prvoj futsal ligi Republike Srpske (31.10.2021. godine), sve više se osjeća futsal groznica u gradu. Sa novom energijom i u odličnim raspoloženjem KMF „Radnik-Siti“ kreće u novu sezonu, a podršku u ostvarenju svojih ambicija u narednom periodu pružiće im kladionice „MD Shop“ (www.mdshop.ba), koje su prepoznale kvalitet ove ekipe i odlučile da budu njihov sponzor u narednom periodu. Ovo je samo početak saradnje, a predstavnici „MD Shop“ kladionica (www.mdshop.ba) su prepoznali entuzijazam u ekipi KMF „Radnik-Siti“ tako da će u narednom periodu razmišljati i o tome da postanu njihov generalni sponzor. Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora predsjednik UO KMF „Radnik-Siti“ Bijeljina, Danijel Perić je dao kratku izjavu:
- KMF „Radnik-Siti“ je dobio još jednog partnera, uz čiju pomoć ćemo nastojati da ostvarimo zacrtane ciljeve, a to je, da se prije svega, borimo za sam vrh tabele, a ako nam se ukaže prilika, uđemo i u elitni rang bh. futsala. Kladioncice „MD Shop“ (www.mdshop.ba) su poznate kao društveno odgovorna kompanija, a ovu priliku koristimo da im se zahvalimo što su u našem klubu prepoznali partnera za saradnju. Siguran sam da će biti mnogo razloga da se zajedno radujemo", rekao je Perić.
Ekipa KMF „Radnik-Siti“ Bijeljina je prošle sezone suvereno osvojila Drugu ligu RS završivši prvenstvo bez poraza i obezbjedivši plasman u Prvu ligu.
-Želimo da podsjetimo sve ljubitelje futsala da prvenstvo počinje narednog vikenda, a naša ekipa prvu utakmicu igra na svom parketu. Utakmica između ekipa KMF „Radnik-Siti“ Bijeljina i KMF „Jahorina“ Pale se igra u nedelju 31. oktobra u Dvorani Gimnazije. Početak utakmice je u 19h, a ulaz je slobodan", poručuju iz KMF "Radnik-Siti".


Semberija info