NEVEROVATNA PRIČA O JEDNOM OD NAJBOLjIH GOLMANA SVIH VREMENA! :: Semberija INFO ::

 

NEVEROVATNA PRIČA O JEDNOM OD NAJBOLjIH GOLMANA SVIH VREMENA!


Foto: PrintScreen
Legendarni Španski golman Iker Kasiljas oporavlja se od srčanog udara koji je doživeo u sredu na treningu Porta.

Na sreću, Kasiljas je van životne opasnosti. Poručio je obožavatelima da je dobro i da ne moraju da brinu....

Međutim, fudbalski fanatici ne mogu da zažmure na činjenicu da je njegova profesionalna karijera završena.
 
"Iker ne može više profesionalno igrati fudbal. Imaće normalan život, ali ne sme da se izlaže velikim naporima", rekao je čuveni španski kardiolog Huan Antonio Korbalan.
 
 
Iker je imao karijeru na kojoj mu svi mogu pozavideti!  Osvojio je sve što se može osvojiti. 16 godina je sa velikim uspehom branio za Real Madrid. Osvojio je pet puta La Ligu i tri puta Ligu šampiona. Sa Španiom je pokorio Evropu i svet.
 
Kasiljas je rođen u Mostolesu, gradiću koji se nalazi u blizini Madrida. Otac mu je radio kao učitelj, a majka je bila domaćica.
 
Postoji jedna zanimljiva anegdota vezana za njegovo detinjstvo. Naime, jednom prilikom, još dok je bio klinac, zaboravio je da uplati tatin tiket sportske prognoze. Otac je pogodio svih 15 rezultata i zbog Ikera porodica je ostala bez premije od 1,2 miliona evra. Međutim, tata mu nije zamerio, a sjajni golman je u karijeri zaradio daleko više novca.
 
Gledajući iz ove perspektive, deluje da je ovako ispalo bolje... Ko zna šta bi se sa njim dogodilo da je postao milioner...
 
Kurir sport