KRMPOTIĆ: LIGA ŠAMPIONA JE NAGRADA ZA OGROMAN RAD - SRPSKAINFO :: Semberija INFO ::

 

KRMPOTIĆ: LIGA ŠAMPIONA JE NAGRADA ZA OGROMAN RAD - SRPSKAINFO


Foto: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
Zvijezda 09 je na gostovanju u Banjaluci remizirala protiv Željezničar Sport tima i nastavila seriju bez poraza.

-Moram biti zadovoljan startom sezone, iako on za mene nije iznenađenje jer znam koliko su momci kvalitetno radili tokom pripremnog perioda. Dobro smo krenuli, a vjerujem da ćemo tako i da nastavimo u prvenstvu Republike Srpske. Jedino što me malo brine je širina u igračkom kadru. Imamo kratak roster i to može da bude problem zbog rasporeda mečeva- istakao je Krmpotić.

Ove sezone Zvijezda 09 nema rezultatski imperative ali trener ističe da njegova ekipa na svakom meču ide na pobjedu.

-Istina je da je naš cilj da afirmišemo što vie mladih igrača iz naše Akademije. Međutim kao trener od svojih igrača uvijek tražim maksimum i da se u svakom duelu ide na pobjedu. Ako nam se ukaže prilika za dobar plasman i borbu za vrh mi ćemo je sigurno iskoristiti. Iako smo najmlađa ekipa, smatram da smo i fizički najspremnija što će se pokazati u nastavku takmičenja- dodao je Krmpotić.



Zvijezda 09 će u utorak saznati rivala u juniorskoj Ligi šampiona.

-To je nagrada za kompletan klub i ogroman rad koji smo napravili u proteklih godinu i po dana. Sigurno je predivan osjećaj naći se u takvom društvu velikana. Iskreno ja bih želio nekog atraktivnog rivala, dok u klubu žele protivnika kojeg možemo proći id a idemo dalje.Vidjećemo kako će nam žrijeb biti naklonjen a sigurno je da ćemo do tih duela odigrati neki kvalitetan meč sa ekipom iz okuruženja kako bi se priviknuli na zahtjeve koje donosi Liga šampiona Tražićemo kvalitetnu pripremu za te duele- poručio je mladi stručnjak.

(Srpskainfo)