Krstajić: Biće teško, ali imamo ideju za Ronalda :: Semberija INFO ::

 

Krstajić: Biće teško, ali imamo ideju za Ronalda


Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da Orlovi u dobrom raspoloženju ulaze u utakmicu sa Portugalom.

Srbija gostuje aktuelnim evropskim šampionima večeras od 20.45 u Lisabonu, a Krstajić uoči tog duela domaćinu prepušta ulogu favorita.

"Cijenimo Portugal, to je izuzetno kvalitetan rival, ali se ne bojimo. Bićemo oslabljeni, međutim, protiv Njemačke smo pokazali kvalitet. Atmosfera je dobra, nadamo se najboljem. Oni su pod pritiskom, ali smo i mi, pošto se igra za bodove", izjavio je Krstajić.

Orlovima je to prvi kvalifikacioni meč, dok su Portugalci u prvom kolu grupe B remizirali sa Ukrajinom na svom terenu 0:0.

"Ukrajina ima svoj model. Nećemo gledati druge, već samo da se što bolje spremimo. Upoznati smo i sa našim, ali i sa njihovim manama i želimo da ih nađemo što je više moguće. Uvjereni smo u sopstveni kvalitet, želimo da odigramo najbolje moguće i budemo maksimalno koncentrisani. Model iz Njemačke je ono čemu težimo. Želimo Evropsko prvenstvo posle 20 godina".

Glavna pretnja srpskom timu biće Kristijano Ronaldo.

"Imamo neke ideje i metode kako da pokušamo da ga zaustavimo, ali vrlo je teško analizirati takvog igrača i takvu zvijezdu. Ipak, u pitanju je možda i najbolji igrač na svijetu, tako da je suvišno bilo šta komentarisati", zaključio je Krstajić.

U drugoj utakmici grupe B u istom terminu sastaju se Luksemburg - Ukrajina.

Izvor: Info Bijeljina/N1