DOBIO PRIJETNjE SMRĆU: Slavko Petrović napustio klupu Radnika :: Semberija INFO ::

 

DOBIO PRIJETNjE SMRĆU: Slavko Petrović napustio klupu Radnika


Slavko Petrović više nije trener Radnika, a klupu semberskog kluba napustio je nakon što je dobio prijetnje smrću. 
 
On je jutros pokupio svoje stvari iz kancelarije na bijeljinskom Gradskom stadionu, a sam je potvrdio da je nekoliko puta dobijao prijetnje, što je objavljeno i na klupskom Fejsbuk profilu. 
 
"Već duže vrijeme izložen sam pritisku, trpio sam razne prijetnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobijao lično i putem SMS-a. Prije desetak dana sam dobio poruku okačenu na vjetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu ostavljena poruka sa prijetnjom smrću. Ja sam došao da radim, smatram da sam to ozbiljno radio, ali stvarno više nemam snage", rekao je Petrović i dodao:
 
"Zvao sam predsjednika kluba da ga obavijestim o svojoj odluci, ali mi se nije javio. Žao mi je igrača i ljudi koji vole klub, ali stvarno više nemam snage za ovakva prepucavanja, posebno kada mi je život ugrožen. Fudbal je samo igra, ali pojedinci nemaju osjećaj za to".
 
Kako saznajemo Petrović je već otputovao u beograd, a za preostale četiri utakmice Premijer lige BiH i u meču četvrtfinala Kupa RS Bijeljinci će morati da potraže novo rešenje na mjestu šefa stručnog štaba.