XI kolo - Prva opštinska liga Bijeljina - grupa Istok: FK Građanski Bijeljina - FK Glogovac 2 - 1 (1-1) :: Semberija INFO ::

 

XI kolo - Prva opštinska liga Bijeljina - grupa Istok: FK Građanski Bijeljina - FK Glogovac 2 - 1 (1-1)


Nedeljnom utakmicom spuštena je zavjesa na jeseni dio prvenstva. U nedeljnoj utakmici smo bili domaćini ekipi FK Glogovac, te, iako oslabljeni izostankom velikog broja igrača, opravdali smo ulogu favorita i osvojili tri boda, sa kojim smo se učvrstili na trećem mjestu tabele.

Iako nam jesenji raspored nije išao na ruku, uspjeli smo da osvojimo 20 bodova (6 pobjeda, 2 remija i 3 poraza). U ovoj polusezoni se pokazalo da uprava, na čelu sa Šefom stručnog štaba, napravila pravi potez i igrači koji su nam se pridružili u ljetnom prelaznom roku su opravdali ulogu pojačanja (Todorović, Pajić, Omerbegić i Antić).

Nedelja utakmica je bila kao i sve utakmice u ovoj polusezoni, naša ekipa je stvorila puno prilika za gol, ali napadači se ni ovaj put nisu proslavili. I pored svih poteškoća, ekipa je smogla snage, stisla zube i osvojila tri boda. Ipak gosti su došli prvi u vodstvo, ali naše momke to nije pokloebali i do poluvremena rezultat je bio 1-1. Strijelac izjednačujućeg pogotka je bio Semir Arnautović. U drugom poluvremenu smo pokazali da smo bolji protivnik, te naši napadi su urodili polodom, kada protivnički igrač u kaznenom prostoru ruši V. Skoču, a sudija pokazuje na bijelu tačku. Sa kreča, kao i nebrojeno puta do sada, precizan je Miodrag Bešlić, što će se na kraju pokazati i kao konačan rezultat utakmice.

U nedeljnoj utakmici za naš tim su nastupili:

 1. Velibor Antić
 4. Miroslav Zelenović
 7. Velibor Skočo
 8. Đorđe Glamočak
10. Miroslav Đukić
14. Miodrag Bešlić
15. Siniša Tomić
23. Bojan Todorović
32. Semir Arnautović
45. Vladimir Čalija
66. Dalibor Skočo

Nakon utakmice i nedeljne pobjede, momci su rekli da ovu pobjedu posvećuju saigračima i članovima uprave, koji su izolaciji i liječe se od CODIV-a 19, kao i ovim članovima našeg kluba, koji su dobili bitku i preležali ovu opaku bolest.

Sportski pozdrav i do viđenja!