"TATA , KAD JE SRBIJA U PITANjU, TU KIDAM": SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO PREPISKU SA SINOM PRE PUTA U TOKIO :: Semberija INFO ::

 

"TATA , KAD JE SRBIJA U PITANjU, TU KIDAM": SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO PREPISKU SA SINOM PRE PUTA U TOKIO


Najbolji srpski sportista Novak Đoković emotivno se raspao jer se iz Tokija vraća praznih šaka, bez medalja u obe konkurencije u kojima je nastupio. Nije mu se dalo ni ovog puta što ga je istinski rastužilo, toliko da se izvinjavao naciji...

A koliko mu je bilo stalo da pobedi za Srbiju, da uzme to zlato za kojim toliko žudi, možda najbolje svedoči njegova prepiska sa ocem Srđanom pre puta za Tokio.

Đoković senior je ispričao kako je tekla komunikacija sa Novakom, gostujući u podkast emisiji "Biznis priče".

- Noks, ja ga zovem Noks, ako ti znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Pre svega dug je put, druga zona, nema gledalaca, opet karantin, i bez gledalaca to nije to, to nije olimpijada. Voli te tata.

"On mi dogovara":

- Naravno da mi znači tvoje mšljenje, tata. Hteo sam da uzmem ova tri-četiri dana da osetim kako mi je telo i tako dalje. Ja se uvek brzo oporavim i to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i mojoj glavi, tata, znaš me. Kada je Srbija u pitanju tu kidam i ne okrećem se - pročitao je Srđan Novakove reči posle kojih je sve bilo jasno.

- Ljudi, posle ove prepiske sa njim ostao sam zatečen - bio je u neverici Srđan.

(Telegraf.rs)